Baggerbraderie met 150 kramen

Als onderdeel van het Baggerfestival zal er zowel op vrijdag 30 juni, als zaterdag 1 juli een grootse Baggerbraderie worden georganiseerd. Inmiddels hebben al zo’n 150 standhouders zich gemeld. Dat betekent dat er een enorm divers assortiment artikelen zal worden aangeboden, variërend van kleding en cosmetica tot woondecoratie en speelgoed.

Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Naast loempia’s, bara’s, churros, patat en hamburgers, is er ook een foodtruckfestival waar de meest uiteenlopende heerlijke en eerlijke gerechten en hapjes besteld kunnen worden. Voor een lekker kopje koffie of ijskoude frisdrank is de gezellige braderie natuurlijk ook the place to be!

Speciaal voor de kids zijn er onder andere een draaimolen en een bungeejump attractie.

De Baggerbraderie staat opgesteld in de Havenstraat en Kerkbuurt. Op vrijdag zijn de kramen open van 14.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De Baggerbraderie wordt in opdracht van het Baggerfestival georganiseerd door Star Promotions. Meer informatie of het boeken van de laatste standplaatsen kan via: StarPromotions.nl.

Copyright © Baggerfestival Sliedrecht 2018. Cookiebeleid | Privacybeleid