ZATERDAG 1 JULI 2017 - VAN DEN HOUTE WILLEMSPLEIN

12.00 – 13.00 uur:

SteelCock                    

SteelCock staat bekend als de oudste rockband van Sliedrecht en heeft een grote schare trouwe fans. Het repertoire bestaat uit louter eigen nummers, hoewel er op speciaal verzoek ook wel eens een cover (dan wel in eigen uitvoering) gespeeld wordt.

 SteelCock bestaat uit Balt Blijenberg op drums, Dirk Rietveld op bas, Cees de Wit op slaggitaar en zang, Rob de Wit op sologitaar en zang, José Kraaijeveld op toetsen en Theo “The Voice of Rock” Peele op zang.

 

13.30 – 14.30 uur:

The Leftovers                                           

The Leftovers is uit verschillende ter ziele gegane bands ontstaan.

De bandleden brengen het publiek covers van Foo Fighters, Herman Brood, Billy Idol, Aerosmith,  De Dijk, Golden Earring, David Bowie, Direct, The Cure, Red Hot Chili Peppers en nog veel meer van hun eigen muzikale helden.

Plezier staat voorop bij Marcel van Wijck op gitaar/zang, Ton de Bruin op  gitaar/zang, Jeroen Kraaijeveld op basgitaar/zang, Rodney Werleman op drums en Ruben van Maaren op leadzang.

15.00 – 16.00 uur:

Motorboat                                            

Motorboat speelt sinds 2010 en bestaat uit vijf docenten van het Walburgcollege in Zwijndrecht.

Het repertoire bestaat uit rock covers van o.a. Kiss, Deep Purple, Metallica, Judas Priest, UFO. Onlangs stond de band nog in een uitverkocht Elektra!

Motorboat bestaat uit Gert van Driel op keyboard/zang, Gert-Jan Vorst op gitaar/zang, Toshiro Paliama op gitaar/zang, Michael van Loozen op bas en  Henk van Bennekum op drums/zang

 

16.30 – 17.30 uur:

Die Mannschaft                                

 

Die Mannschaft ontstond eind 2011 na een ongeplande maar zeer enthousiaste jamsessie. Inmiddels heeft de band in geheel Nederland al opgetreden. Een jaarlijks hoogtepunt is “Rock met Balluh” waarbij de band Rockaoke speelt.

Die Mannschaft is Rob Boer op drums en zang, Mark Kwakernaak op bas en zang, Patrick Stuij op lead gitaar en zang en Gino Sittrop op gitaar en zang.

                                                                                   

The ARE. Tijdens het afbreken en opbouwen op het podium is de muzikale regie in handen van DJ Arie “The ARE” van Willigen. Elke vrijdagavond te beluisteren op MerweRTV in zijn eigen, gelijknamige programma!

Copyright © Baggerfestival Sliedrecht 2018. Cookiebeleid | Privacybeleid