Rabobank Clubkascampagne gul voor Baggerfestival

{rs_bericht.titel}
donderdag 24 mei 2018 - De Stichting Baggerfestival is erg verguld met de cheque van 1.326 euro, die zij in ontvangst mocht nemen uit handen van de Rabobank Merwestroom.

Baggerfestival 2019 aangekondigd

{rs_bericht.titel}
dinsdag 20 maart 2018 - In 2019 zal er wederom een Baggerfestival georganiseerd worden, zo maakte bestuurslid Wim Stuij van de stichting Baggerfestival gisteren bekend tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) in sporthal De Basis.

Baggernostalgie

{rs_bericht.titel}
dinsdag 16 januari 2018 - Even onderdompelen in de baggergeschiedenis...

Sliedrecht kijkt terug op pracht Baggerfestival

{rs_bericht.titel}
zondag 2 juli 2017 - De twaalfde editie van het Baggerfestival is unaniem tot een succes uitgeroepen. Organisatie en betrokken instanties schatten in dat zo’n 30.000 bezoekers het evenement bezocht hebben op de vier dagen. Voor het eerst werd ook de zondag bij het Baggerfestival betrokken. De open lucht kerkdienst op het Langeveldplein trok een kleine 500 belangstellenden.

Mooie afsluiting op zondag

{rs_bericht.titel}
zondag 2 juli 2017 - Voor het eerst kende het Baggerfestival een derde dag. Op zondag werd afgesloten met een open lucht kerkdienst.

Zaterdag: topdag!

{rs_bericht.titel}
zondag 2 juli 2017 - Wat een geweldig feest in Sliedrecht. Voor elk wat wils. Van sport tot aan braderie en van schepen bezichtigen tot aan meevaren met RHIBs. Muziek in alle soorten en zelfs nog een zonnetje in de namiddag. Het was genieten....

Vrijdag was een feest!

{rs_bericht.titel}
zaterdag 1 juli 2017 - Wat een prachtige Baggerfestivaldag gisteren. Alleen bij Jeroen van der Boom hielden we het niet droog, maar ook dat mocht de pret niet drukken. Erg leuk feestje! Bijgaand een sfeerimpressie...

Film over steun Baggerfestival aan goede doelen

{rs_bericht.titel}
vrijdag 30 juni 2017 - Met het batig saldo van het Baggerfestival 2015 hebben we twee goede doelen ondersteund: het technieklokaal van de Bleyburghschool en de Stichting Behouden Vaart, die door middel van het opknappen van vaartuigen mensen naar de arbeidsmarkt begeleidt.

Sliedrechtse haven stroomt vol voor Baggerfestival

{rs_bericht.titel}
vrijdag 30 juni 2017 - Wieringen, Volans, Gouwe, Cornelis Sr. en een handvol Damen-schepen... het wordt mooi!

Baggerfestival vandaag van start met zeil- en kanoles

{rs_bericht.titel}
donderdag 29 juni 2017 - Vanochtend om 09.00 uur heeft groep 8 van de Calvijnschool de pré-dag van het Baggerfestival geopend met Optimist on Tour. Zij mochten als eerste zeilend, suppend of kanoënd te water in het daarvoor speciaal gecreëerde haventje bij Het Plaatje in Sliedrecht. 

De nieuwsbrief

Altijd als eerste de belangrijkste informatie verkrijgen over het Baggerfestival? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van alle aankomende activiteiten van het Baggerfestival! 

Copyright © Baggerfestival Sliedrecht 2018. Cookiebeleid | Privacybeleid