Waterpolo in de haven

Op zaterdag 1 juli verzorgt de zwem- en polovereniging Door Water Fit een demonstratie waterpolo. Nou is dat an sich niet zo bijzonder, maar wel als je weet dat dat ín de Sliedrechtse haven gaat gebeuren. Zorg dus dat je dit niet mist. Van 13.00 tot 15.00 uur met daarbij ook allerlei leuke activiteiten voor de kids, zoals een grabbelton en doeltje gooien op een waterpologoal.

De Sliedrechtse Zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) is een zwemvereniging gericht op inspannende ontspanning, of andersom. DWF is op 18 februari 1955 opgericht en biedt zowel wedstrijdzwemmen, waterpoloën, banenzwemmen als recreatief zwemmen aan. De vereniging telt zo'n 220 leden.

DWF is altijd erg actief geweest en gebleven. Zo worden er ieder jaar vele activiteiten georganiseerd zoals de schoolzwemwedstrijden, zwemvierdaagse en therapiezwemmen. Allemaal door vrijwilligers. Dus wil je meer bewegen en/of kan je conditie wel een opkikker gebruiken? Ambitie of gewoon talent? Weet dat je bij DWF Sliedrecht op de juiste plek bent!

Kijk voor meer informatie op www.doorwaterfit.nl of kom eens langs op een van de trainingsavonden.

Copyright © Baggerfestival Sliedrecht 2018. Cookiebeleid | Privacybeleid